Şampiyonların mekanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Şampiyonların mekanı

!!!Şampiyonlar!!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Raikkonen, F1 kariyerini Ferrari'de noktalayacak

3 posters
YazarMesaj
angel_45
[55]F1 Pilotu
[55]F1 Pilotu
angel_45

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003
En sevdiği pilot : kimi raikkonen

Raikkonen, F1 kariyerini Ferrari'de noktalayacak Empty
MesajKonu: Raikkonen, F1 kariyerini Ferrari'de noktalayacak   Raikkonen, F1 kariyerini Ferrari'de noktalayacak Icon_minitimeC.tesi Ocak 26, 2008 12:28 am

2007 dünya şampiyonu Kimi Raikkonen, bundan Formula 1 pilot piyasasında bir daha asla yer almayacağını ifade etti. 28 yaşındaki Fin pilot, İspanyol Marca gazetesine yaptığı açıklamada, F1 kariyerini Ferrari'de noktalayacağını söyledi.

Raikkonen, "Takımdan ayrılmak için bir sebep görmüyorum. Zaten daha 2 yıllık sözleşmem var. Ancak ne olursa olsun Ferrari son takımım olacak" dedi.

Formula 1 sonrası hayatını kendini korkutmadığını ifade eden Raikkonen, "Kesin olan birşey var ki, birgün başka birşeyler yapmam gerekecek. Belki birkaç ralli olabilir veya başka birşey, bilmiyorum. Ne yapmak istiyorsam onu yapacağım" diye konuştu.

Emekliliğine ilişkin spekülasyonları da yalanlayan Raikkonen, "Bu konuda bir fikrim yok. Şu an için burdayım ve bırakmak gibi bir niyetim de yok" dedi.

Raikkonen, "Ferrari ile sözleşmem bittiğimde 30 yaşında olacağım. Devam edip etmeyeceğime zaman karar verecek" dedi.
angel_45
[55]F1 Pilotu
[55]F1 Pilotu
angel_45

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003

MesajKonu: Geri: Raikkonen, F1 kariyerini Ferrari'de noktalayacak   Raikkonen, F1 kariyerini Ferrari'de noktalayacak Icon_minitimeC.tesi Ocak 26, 2008 12:29 am

30 erken yaaa sen araba sürmeyi unutana kadar f1 desin bırakmıyozzzzzzz Very Happy Sad Surprised
kaanilhan
[17]Kıdemli Üye
[17]Kıdemli Üye
kaanilhan

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2004

MesajKonu: Geri: Raikkonen, F1 kariyerini Ferrari'de noktalayacak   Raikkonen, F1 kariyerini Ferrari'de noktalayacak Icon_minitimeC.tesi Ocak 26, 2008 12:38 am

ne 30 mu olmaz böyle en az 35

bana 35te yetmez ama neyse
y.co
[60]Forum Admin
[60]Forum Admin
y.co

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005
En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen!!!

MesajKonu: Geri: Raikkonen, F1 kariyerini Ferrari'de noktalayacak   Raikkonen, F1 kariyerini Ferrari'de noktalayacak Icon_minitimePtsi Ocak 28, 2008 12:50 pm

en az 35! hayatta olmaz yaaa ztn fanlar ayaklanma çıkarır! Very Happy imkansızzz tamam ferrari son takımın olsun (ki ben de öle istiyorum) ama 35ten önce OLMAZZZZ Sad

Raikkonen, F1 kariyerini Ferrari'de noktalayacak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Raikkonen'in hedefi ilk 8
» 2007'de Raikkonen ve Massa
» Alonso'nun favorisi Raikkonen
» Raikkonen 1 puan bekliyor