Şampiyonların mekanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Şampiyonların mekanı

!!!Şampiyonlar!!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Raikkonen 1 puan bekliyor

3 posters
YazarMesaj
y.co
[60]Forum Admin
[60]Forum Admin
y.co

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005
En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen!!!

Raikkonen 1 puan bekliyor Empty
MesajKonu: Raikkonen 1 puan bekliyor   Raikkonen 1 puan bekliyor Icon_minitimePaz Mart 16, 2008 11:40 am

Raikkonen, yarışı pit alanında bitirerek dokuzuncu olmasına rağmen Melbourne'den 1 puan alarak dönmeyi umuyor. Dünya şampiyonu Fin pilot olaylı yarışın ardından, güvenlik aracı pistteyken pitten kırmızı ışıkta geçen Rubens Barrichello'nun ceza almasını bekliyor.

Raikkonen, İngiliz ITV televizyonuna yaptığı açıklamada, "Elbette eğer yarışı bitiremezseniz iyi olmaz. Fakat sanırım Rubens kırmızı ışıkta geçtiği için 1 puan alacağız. Hiç yoktan iyidir. Tabii bu istediğimiz sonuç değil" dedi.

Yarış hafta sonunun kabusa döndüğü Raikkonen'in, Cumartesi günkü yağ basıncı probleminden sonra, üç kez güvenlik aracının pistte girdiği mücadelede de başı şanssızlıklardan kurtulmadı.

Raikkonen, "Motora ne olduğunu bilemiyorum. Sorunun ne olduğuna bakmamız lazım fakat Kovalainen'i geçmeye çalışırken motor patladı ve spin attım" dedi.

Raik konen, "Fakat sonuçta, eğer yarışı bitirememişseniz bunların bir önemi yok. Dolayısıyla şimdi bir puan almayı umuyorum. Ardından da gelecek yarışa bakıp daha iyisini yapmaya çalışacağız. Sonuçta bu daha sezonun ilk yarışı" diye konuştu.
esraikkonen
[90]F1-Sponsor
[90]F1-Sponsor
esraikkonen

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : kimiyi ilk gördüüm günden beri
En sevdiği pilot : kimi raikkonen

MesajKonu: Geri: Raikkonen 1 puan bekliyor   Raikkonen 1 puan bekliyor Icon_minitimePaz Mart 16, 2008 3:51 pm

bu sene ferrari çok dayanıksız gibime gelio önce massa sorada kimi yarış dışı kaldı noldu böyle
angel_45
[55]F1 Pilotu
[55]F1 Pilotu
angel_45

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003
En sevdiği pilot : kimi raikkonen

MesajKonu: Geri: Raikkonen 1 puan bekliyor   Raikkonen 1 puan bekliyor Icon_minitimePaz Mart 16, 2008 8:56 pm

bnde şok oldum ama bildiğim ferrariyse düzelteceklerdir er yada geç

Raikkonen 1 puan bekliyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-