| 'Raikkonen'i zorlu bir mücadele bekliyor' | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
y.co [60]Forum Admin
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 31 Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen!!! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: 'Raikkonen'i zorlu bir mücadele bekliyor' Salı Mart 04, 2008 6:26 pm | |
| Lewis Hamilton, McLaren'ın fabrikasında düzenlediği basın toplantısında Ferrari pilotu Kimi Raikkonen'e seslenerek, bu sezon şampiyonluk mücadelesinde yalnız olmayacağını söyledi.
Raikkonen'in sezon öncesi testlerdeki etkileyici hızına rağmen, McLaren'ın kendisine şampiyonluğu getirecek kapasitede bir araç verdiğini düşünen Hamilton, "Ferrari'nin aracı çok iyi. Ancak sahip olduğumuz paketle, Kimi'nin arayı açıp rahatça şampiyonluğa gideceğini düşünmüyorum" dedi.
Hamilton, "Bununla birlikte Ferrari'nin bizim olduğumuz tüm testlerde olmamasınını da ilginç buluyorum. Bahreyn'de çok hızlıydılar, ancak biz orada bulunmadığımız için ne yaptılar bilemiyoruz. Barselona'da ise durum apaçık ortadaydı. Barselona'da geçen yılki sonuçlara bakarsanız, arada büyük bir fark olduğunu görürsünüz. Onlarla aramızda 0.3 veya 0.4 saniye vardı. Bu yıl ise bu fark biraz daha kapanmış durumda. Yani eşit araçlara sahibiz" dedi.
Geçtiğimiz yıl Brezilya'da dünya şampiyonluğunu kaybetmesinin, daha önceki açıklamalarında belirttiğinden daha büyük bir tesir meydana getirdiğini itiraf eden Hamilton, ancak bunun şampiyonluk yolundaki kararlılığını artırdığını söyledi.
Ayrıca geçtiğimiz yıl edindiği tecrübelerin kendisine büyük fayda sağladığını kaydeden Hamilton, "Üzerinizdeki baskının, sizi kontrol altına almaması gerektiğini yaşayarak öğrendim. İşinize konsantre olup pist dışındaki her türlü gelişmelerin dikkatinizi dağıtmaması gerektiğini biliyorum. Bu benim en güçlü yanım ve bu korumam gerekiyor" dedi. | |
|
| |
kimi_90girl [75]Yarış direktörü
Mesaj Sayısı : 1534 Yaş : 33 Nerden : f1'in olduğu heryerden Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!! Kayıt tarihi : 06/09/07
| |
| |
y.co [60]Forum Admin
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 31 Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen!!! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: 'Raikkonen'i zorlu bir mücadele bekliyor' Salı Mart 04, 2008 9:44 pm | |
| hangi sezon kolay olmuş ki? Alla Allaa.. bu aralar herkes saçmalıyo hadi hayırlısı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1534 Yaş : 33 Nerden : f1'in olduğu heryerden Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!! Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: 'Raikkonen'i zorlu bir mücadele bekliyor' Salı Mart 04, 2008 11:08 pm | |
| yelda istanbul parka gidiyomuşsun duyduğum kadarıyla şanslı velet seni.. bizim içinde eğlen orda | |
|
| |
y.co [60]Forum Admin
| Konu: Geri: 'Raikkonen'i zorlu bir mücadele bekliyor' Çarş. Mart 05, 2008 7:44 pm | |
| dur ya pek de belli diil bişi sil o msjını ciddiyim sil | |
|
| |
esraikkonen [90]F1-Sponsor
Mesaj Sayısı : 495 Nerden : İstanbul Ne zamandan beri f1ci/tifosi : kimiyi ilk gördüüm günden beri En sevdiği pilot : kimi raikkonen Kayıt tarihi : 06/09/07
| |
| |
y.co [60]Forum Admin
| Konu: Geri: 'Raikkonen'i zorlu bir mücadele bekliyor' Çarş. Mart 05, 2008 7:54 pm | |
| ya ne alaka yaa ne biliim öle geldi içimden :S sanki silmezse gidemicekimişim gibi oldum :S :S | |
|
| |
DuYGu [90]F1-Sponsor
Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 33 Nerden : istanbul Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 türkiye gp En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: 'Raikkonen'i zorlu bir mücadele bekliyor' Çarş. Mart 05, 2008 8:17 pm | |
| vayy bee inş. bize de kısmet evet hep beraber AMİN.... | |
|
| |
y.co [60]Forum Admin
| Konu: Geri: 'Raikkonen'i zorlu bir mücadele bekliyor' Çarş. Mart 05, 2008 8:19 pm | |
| AMİN | |
|
| |
| Konu: Geri: 'Raikkonen'i zorlu bir mücadele bekliyor' Çarş. Mart 05, 2008 9:02 pm | |
| | |
|
| |
angel_45 [55]F1 Pilotu
Mesaj Sayısı : 924 Yaş : 33 Nerden : pc başından Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003 En sevdiği pilot : kimi raikkonen Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: 'Raikkonen'i zorlu bir mücadele bekliyor' Perş. Mart 06, 2008 10:19 pm | |
| ben de istiyorum gitmeyiiii.. bu arada hamilton demişi im yalnız kalmicak zaten yalnız olduğunu söleyen kim ben her zaman geçen seneki gibi şampiyonluklar almasını isterim gerçek şampiyonluklar yani | |
|
| |
| Konu: Geri: 'Raikkonen'i zorlu bir mücadele bekliyor' Perş. Mart 06, 2008 11:31 pm | |
| evet..tam anlamıyla b 2007 sezonu beklemiyoruzz..gecişlerinn adrenalinin maximum seviyeye ulaşıcağı bi sezon olur | |
|
| |
| 'Raikkonen'i zorlu bir mücadele bekliyor' | |
|