Şampiyonların mekanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Şampiyonların mekanı

!!!Şampiyonlar!!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Raikkonen 'pisliğin' temizlenmiş olmasından mutlu

2 posters
YazarMesaj
angel_45
[55]F1 Pilotu
[55]F1 Pilotu
angel_45

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003
En sevdiği pilot : kimi raikkonen

Raikkonen 'pisliğin' temizlenmiş olmasından mutlu Empty
MesajKonu: Raikkonen 'pisliğin' temizlenmiş olmasından mutlu   Raikkonen 'pisliğin' temizlenmiş olmasından mutlu Icon_minitimePerş. Kas. 22, 2007 6:13 pm

Kimi Raikkonen, Brezilya GP'deki yakıt ısısı konusunda yaşananları "pislik" olarak nitelendirerek, şampiyonluğu kaybetme konusunda hiçbir zaman endişe duymadığını söyledi. FIA Temyiz Mahkemesi'nin McLaren'ın itiraz başvurusunu reddetmesini değerlendiren Raikkonen, "Açıkçası duymayı arzu ettiğim sonuç buydu" dedi.

28 yaşındaki Fin pilot, karar açıklanıncaya kadar da İsviçre'deki evinde rahat bir şekilde vakit geçirdiğini söyledi.

Raikkonen, "Sonunda herşey açıklığa kavuştu. Şampiyonuz... Artık daha fazla söylenecek birşey yok" dedi.

Lewis Hamilton'a karşı şampiyonluğu kaybetme konusunda hiçbir zaman endişeli olmadığını belirten Raikkonen, "Samimi olarak söylüyorum, bu mesele sürürken hiçbir şeklide stres yapmadım" diye konuştu.

Kararın Formula 1 açısından olumlu bir sonuç olduğunu belirten Raikkonen, "Tabii benim ve Ferrari için de güzel bir karar. Böylece son pislik de temizlenmiş oldu. Şimdi biraz daha rahat tatil yapabilirim" dedi.

Daha önce 2003'de Michael Schumacher, iki yıl önce de Fernando Alonso'ya karşı şampiyonluğu kaybeden Raikkonen, "Kazanmak benim için herşey demek" dedi.

Fin pilot Aralık ayında gerçekleştirilecek Jerez testleriyle pistlere geri dönecek. Raikkonen ayrıca şampiyonluk kupasını almak için Monako'da düzenlenen ödül törenine katılacak.

Raikkonen törenle ilgili olarak ise, "Bu tür gala organizasyonlarına katılmak için hiç bu kadar istekli olmamıştım. Bu kez çok farklı" dedi.
kimi_90girl
[75]Yarış direktörü
[75]Yarış direktörü
kimi_90girl

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii
En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!!

Raikkonen 'pisliğin' temizlenmiş olmasından mutlu Empty
MesajKonu: Geri: Raikkonen 'pisliğin' temizlenmiş olmasından mutlu   Raikkonen 'pisliğin' temizlenmiş olmasından mutlu Icon_minitimePtsi Kas. 26, 2007 12:32 pm

bizde mutluyuz Very Happy
http://www.f1raikkonenfan.azbuz.com

Raikkonen 'pisliğin' temizlenmiş olmasından mutlu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KIMI RAIKKONEN
» Raikkonen'in hedefi ilk 8
» 2008'in Favorisi Raikkonen