-Birisi asansöre girip çıkarken araba sesi çıkarın.
-Şimdi okullu olduk’ şarkısını ıslıkla çalın.
-Çantanızı veya cüzdanınızı açıp ‘Burada yeterince oksijen var mı?’ diye söylenin.
-Köşede arkanız dönük öylece durun ve asansör durduğunda da inmeyin.
-Birisinin üzerine eğilerek ‘Kimlik kontrolü’ deyin.
-Günlük egzersiz hareketlerinizi yapın.
-Yeni binenlerin suratına pişmiş kelle gibi sırıtarak ‘Çoraplarımı yeni değiştirdim’ deyin.
-Biraz yaşlıysanız binenlere vaaz verin.
-Belirli aralıklarla miyavlayın ama çaktırmayın.
-Biri asansörden inerken alkışlayın.
-Binenlerle dilinizi burnunuza değdirebileceğinize dair iddiaya girin.
-Midenizi tutun ve ‘Ögg, beni asansör tutar da’ deyin.
-Binen her kişiye inmek istediğiniz katı söyleyin.
-Yüzünüze maske takıp binin ve insanlarla o şekilde konuşun.
-Asansörün her duruşunda ‘Ding!’ sesi çıkarın.
-Düğmelerin bulunduğu panelin önünde durun hatta panele yaslanın.
-Yanınızda sandalyenizi de getirin.
-Steteskopla asansörün duvarlarını dinleyin.
-Yanınıza akciğer röntgen filminizi alın ve kısa aralıklarla öksürüp durun veya röntgen gözlükleri takarak etrafınızdakileri şüpheli gözlerle inceleyin.
-Yere tebeşirle bir kare çizin ve diğerlerine burasının size özel olduğunu söyleyin.
-Bir battaniye alıp sıkıca sarılın.
-Birisi bir düğmeye bastığında patlama efekti yapın.
-Asansör tümüyle sessizken yanınızdakine dönüp ‘Çalan sizin cep telefonunuz muydu?’ diye sorun.
-Şeytani bir ses tonuyla ‘Bugün kendime daha uygun bir vücut bulmalıyım’ deyin.
-Asansöre binen herkesin elini sıkıca sıkarak ‘Hoş geldiniz’ deyin.İnerlerken de sarılıp öperek ‘Güle güle’ deyin.
-Binen her yolcuya onlar için istedikleri düğmeye basabileceğinizi söyleyin.
-Yolculardan birisine gözünüzü dikip bir süre baktıktan sonra ‘ Sen, sen de onlardan birisin’ diye bağırarak asansörün uzak noktasına kaçın.
-Asansördekilere asansörde sıkışıp kalan veya asansörün aşağıya düşmesi sonucu ölen tanıdıklarınıza dair hikayeler anlatın.
-Paneldeki tuşlara basarak evinizin telefon numarasını çevirin. Diyafon sistemine yaklaşarak “Hayatım ben biraz geç geleceğim” falan deyin.
-Baktın diğerleri, birazdan hepsi birden sana girişecekmiş gibi, bir yüz ifadesi aldı, hemen normal haline dön. Aksi takdirde ne olur bilemem!