Şampiyonların mekanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Şampiyonların mekanı

!!!Şampiyonlar!!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

'Risk şart'

YazarMesaj
kimi_90girl
[75]Yarış direktörü
[75]Yarış direktörü
kimi_90girl

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii
En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!!

'Risk şart' Empty
MesajKonu: 'Risk şart'   'Risk şart' Icon_minitimeSalı Mart 04, 2008 12:57 pm

Nick Heidfeld BMW Sauber'in bu sezon yeni araçlarına olan radikal yaklaşımını destekliyor ve bunun şampiyonluk savaşı için gerekli olduğunu düşünüyor. Geçen sezon şampiyonanın en güçlü üçüncü takımı olan Alman ekip, kış testleri boyunca F1.08 ile sorunlar yaşadı.

Buna rağmen Heidfeld ileri adımlar atmak ve Ferrari ve Mclaren'e yaklaşabilmek için risk alınmasının şart olduğuna inanıyor.

"İlk başlarda araçla ilgili sıkıntılarımız vardı fakat şimdi ilerleme kaydediyoruz. Eğer çabalamassan ve büyük adımlar atmassan kazanabilmenin imkanı yok, ve biz kazanmak istiyoruz. Bu yüzden tam anlamıyla sonuç elde edemeyecek olsak bile büyük adımlar atmak zorundayız ve aradaki farkı kapatmak için büyük gelişmeler kaydetmeliyiz, aksi takdirde ordan burdan zaman kazanarak başarılı olamayız."

"Takımın ve benim hedefimiz bu sene bir grand prix kazanmak ve zirvedeki iki takıma yaklaşmak. Fakat ilk bir kaç yarışa kadar neler olabileceğini kestiremeyiz. Benim hedefim her zaman aynı, yapabileceğimin en iyisini yapmak, hata yapmamak ve aracın potensiyelini azami boyuta getirmek"

"Eğer araç cidden kötü bir durumdaysa ve finish e varabildiyseniz bu gerçekten harika bir sonuç olur ve hayal kırıklığına uğramazsınız. Buna karşın araç mükemmel fakat ikinci bitirdiyseniz işte bu hayal kırıklığı olacaktır."

Buna rağmen Heidfeld BMW Sauber' in şampiyonanın zirvesindeki iki takımla sezonun ilk yarısında başa çıkabileceğini düşünmüyor.

"Sezon başında başarabileceğimizi sanmıyorum, ama kimbilir? Bu her zaman söylediğim bir şey, diğer takımların yakıt yüklerini bilmiyoruz."

"Şüphesiz bir şekilde fikir edinmeye çalışıyorsunuz. Bence Ferrari şu anda Mclaren' den bir adım önde ve umarım geri kalanlar arasında en güçlü biz oluruz. Bu izlenimlerime dayanan bir şey, çalışıyorsunuz ve diğer takımları izliyorsunuz, neler konuştuklarını duyuyorsunuz. Bu bilimsel bir şey değil, sadece sahip olduğum bir his."
http://www.f1raikkonenfan.azbuz.com

'Risk şart'
1 sayfadaki 1 sayfası