Şampiyonların mekanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Şampiyonların mekanı

!!!Şampiyonlar!!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ünlülerden gaflar

3 posters
YazarMesaj
y.co
[60]Forum Admin
[60]Forum Admin
y.co

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005
En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen!!!

Ünlülerden gaflar Empty
MesajKonu: Ünlülerden gaflar   Ünlülerden gaflar Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 12:56 am

“Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim ve ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir!” Deniz Akkaya

“Ege bir Yunan gölü deeldir, Ege bir Türk gölü de deeldir. Binaenaleyh Ege bir göl deeldir.” Süleyman Demirel

“Beni kötü aletlerine emel etmek istiyorlar.” Şenay Akay

“Şimdi de Pink Floyd ve arkadaşları söylüyor: The Wall...” TRT3 spikeri

“Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. İlk iki seti kaybetti. Şimdi kaybedecek daha çok hiçbir şeyi yok!” (Wimbledon erkekler final maçını anlatan TRT spikeri)

“Alpay arka ayağını burktu!” (Türkiye - Brezilya maçını anlatan spiker)

“İstanbul’un 5’te yarısını gezdim.” Cüneyt Arkın

“Elimde olmayaraktan silim sürtmüş olabilir.” Asena

“Salak olabilirim ama aptal asla!” Asena

“Ben meme kanserine şahsen karşıyım.” Sinem Güven

“Fransızlar amma kültürlü, ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor.” İzzet Yıldızhan

“****** ne demiş: Yurtta sulh barışta sulh.” Nihat Doğan

"Kameramanlar taşıdığımız elbiseyi çekmiyor ki kamerayı alta koyup iç organlarımızı çekmeye çalısıyor..." Tuğba Özay

"Evet tüm bölgelerimizden puan durumunu aldık sadece yurtdışı bölgemiz kaldı.." Öykü Serter

"Zaten her zaman ya onu bana soruyorlar ya da bana onu soruyorlar..." Sibel Turnagöl (Kerem Alışık'la ilgili sorulan bir soruyu cevaplarken)

"Kafanda onu hırs et..." Seren Serengil

"Seyretmedim, görmedim ama gördüğüm kadarıyla söylüyorum gol değildi..." Fatih Terim (Adanaspor-Galatasaray maçı sonrasındaki toplantıda)

"Sizin karşınıza iyi çıkabilmek için elimden gelenin en iyisini yaptım, her geleni yaptım..." Gülben Ergen

"Sehpaya benziyor ama bunun ayakta durabilitesi yok!.."
Pınar Altuğ (Eline boyaması için tutuşturulan raftan bahsediyor)

"Şimdi başka bir boyuta geçelim..." RT2 Akşam Haberleri Spikeri (Bir haberden başka bir habere geçerken geçiş cümlesi)

"Tek estetiksiz mankenlerden biriyim ben" Tuğba ÖZAY

"Son derece ayrılma kararı aldık..." Ebru Gündeş

"Uzaya bizim borumuz çıkmış!.." Sinan Aygün (Challanger Uzay Mekiğinde bizim bor madenimizin kullanıldığını anlatmaya çalışıyor)

"İşte eski bir şarkı sizler için yepyeni bir şekilde versiyonlandı..." Lokum FM'de bir DJ kızımız

"Ben sana birşey diyeyim de iyice şoklan..." bir BBG yarışmacısı

"Evet sevgili seyirciler, ikinci tura başlamadan önce birinci tura başlıyoruz..." Ece Erken

“Evet, bugün perşembe, haftanın son günü, yani bugünü saymazsak...” Pınar Altuğ (TRT’deki programında)

“Sıfır puan kazanırsaniz toplam puanınıza sıfır puan ekleriz...” Ebru Şallı (Pazar Yıldızı adlı yarışmada)

“Siz ben olmuşum, ben siz olmuşsunuz...” Esra Ceyhan (Huysuz Virjin’e rüyasını anlatıyor)

“Tuğba Özay’ı alkışlayan gruba bakıyorum. Büyük bir çoğunluğunu kadın ve erkekler oluşturuyor...” Ece Erken (Passaparola’da)

“Yani şimdi sizin annenizin bütün evliliklerinden elde ettiği toplam çocuk sayısı kaç?” Sinan Çetin (Film Gibi programında konuğa)

“Süreyya Ayhan sizin cinsiniz bilirsiniz...” Tarik Tarcan (Yarışmada kadın yarışmacıya)

“İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz, öküze bile ilham verir...” Serdar Ortaç

“Her sene bir sene daha geçiyor...” Tarkan

"Ses, bedende en geç yaşlanan organdır...” Nükhet Duru

“Afrika’dan yamyam getireceğiz...” Ebru Gündeş (balayına giderken)

“Bu tür şeyler gerçek hayatta da, normal hayatta da yanına yaklaşmam artı sevmem...” Tuğba Özay

“Tangoya başlarken kadınlar sağ ön, erkekler sol arka ayaklarıyla başlar...” İpek Tuzcuoğlu

“Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin sonucu henüz belli değil...” Zeynep Kasımlıoğlu

“Bugün çok şey oldu sayın seyirciler...” Can Ataklı (ana haberi açış cümlesi)

“Babayı buldunuz mu?” Reha Muhtar (haber sunduğu günlerde babasıyla buluşturduğu kıza)

Metin Uca: Yol yapımında kullanılan 4 tekerlekli araç, D biir, ikii?
Yarışmacı: Drayder!..

Metin Uca: Bir örümcek tarafından ısırılıp üstün güçleri olan bir kahramana dönüşen çizgi film kahramanı, Ö biir, Ö ikii, Ö üüç?
Yarışmacı: Örry Potter!..

Neco: Ne iş yapıyorsunuz?
Yarışmacı: Su an işsizim Neco bey...
Neco: Harika... Süper!..("En Büyük Yarışma Bu Yarışma" adlı yarışmada)

Sunucu: Hilal hanım, takip mesafesi nedir peki?
Hilal Cebeci: Takip mesafesi şey, şimdi mesela ben şu an 40 km. hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km. olmalıdır...
Sunucu: Hilal hanım, bu durumda İstanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir!

Zekeriya Beyaz: Şimdi, sayın cevizkabuğu...
Hulki Cevizoğlu: Cevizoğlu efendim (Cevizkabuğu programında)
kimi_90girl
[75]Yarış direktörü
[75]Yarış direktörü
kimi_90girl

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii
En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!!

Ünlülerden gaflar Empty
MesajKonu: Geri: Ünlülerden gaflar   Ünlülerden gaflar Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 12:26 pm

Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin sonucu henüz belli değil...” Zeynep Kasımlıoğlu
tam gerizekalı bunlar yaa.. Very Happy
http://www.f1raikkonenfan.azbuz.com
y.co
[60]Forum Admin
[60]Forum Admin
y.co

Ünlülerden gaflar Empty
MesajKonu: Geri: Ünlülerden gaflar   Ünlülerden gaflar Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 1:18 pm

ben en çok "örry potter"da kopmuştum Very Happy yuh yani yaa ne diim Very Happy
angel_45
[55]F1 Pilotu
[55]F1 Pilotu
angel_45

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003
En sevdiği pilot : kimi raikkonen

Ünlülerden gaflar Empty
MesajKonu: Geri: Ünlülerden gaflar   Ünlülerden gaflar Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 1:34 pm

Sunucu: Hilal hanım, takip mesafesi nedir peki?
Hilal Cebeci: Takip mesafesi şey, şimdi mesela ben şu an 40 km. hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km. olmalıdır...
Sunucu: Hilal hanım, bu durumda İstanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir! Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing
süper mantık ne diim insan bu kadar salakl olur herhalde Laughing Laughing
angel_45
[55]F1 Pilotu
[55]F1 Pilotu
angel_45

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003
En sevdiği pilot : kimi raikkonen

Ünlülerden gaflar Empty
MesajKonu: Geri: Ünlülerden gaflar   Ünlülerden gaflar Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 2:32 pm

Mozart Türkiye'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz.....EMRAH

Tüneli kaçmak için mi kazdınız .... REHA MUHTAR

Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı....KANAL D ANA HABER

Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar....BEYAZ

Cumhuriyet 1927 yılında ilan edildi ......Tuğba ÖZAY

“Füzelerle savaş kazanabilirsiniz, ama füzelerin üzerine oturamazsınız...” (Deniz ******)

Gizem Özdilli: Ben deniz ürünlerini severim. Mesela balık, tavuk yerim...
y.co
[60]Forum Admin
[60]Forum Admin
y.co

Ünlülerden gaflar Empty
MesajKonu: Geri: Ünlülerden gaflar   Ünlülerden gaflar Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 3:10 pm

cinayet tatbikatı derken? Very Happy Very Happy Very Happy
kimi_90girl
[75]Yarış direktörü
[75]Yarış direktörü
kimi_90girl

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii
En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!!

Ünlülerden gaflar Empty
MesajKonu: Geri: Ünlülerden gaflar   Ünlülerden gaflar Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 7:26 pm

Very Happy manyakkklarr yaa..
http://www.f1raikkonenfan.azbuz.com

Ünlülerden gaflar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» en geyik gaflar