Şampiyonların mekanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Şampiyonların mekanı

!!!Şampiyonlar!!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim"

4 posters
YazarMesaj
DuYGu
[90]F1-Sponsor
[90]F1-Sponsor
DuYGu

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 türkiye gp
En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen

Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim" Empty
MesajKonu: Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim"   Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim" Icon_minitimeCuma Şub. 08, 2008 9:43 pm

Geçtiğimiz günlerde Katalunya pistinde Mclaren pilotu Lewis Hamilton'a karşı yapılan ırkçı saldırıların tam ortasında yer alanlardan birisi bu şekilde ırkçı bir yaklaşım içinde olmadıklarını söyledi.

Barcelona testlerinde yüzlerini siyaha boyayanlar ve Hamilton Ailesi T-shirti arasında yer alan ve Alonso taraftarı olduğunu belirten Toni Calderon, amaçlarının sadece eğlenmek olduğunu söyledi.

Publico'ya konuşan Calderon "Karnaval kutlamak için öyle giyinmiştik. Montmelo'dakilere eğlence olsun, her yarışa gelen Hamilton'un babasına gülelim diye düşündük."

"İngiliz pilotun deri rengiyle dalga geçmek gibi en ufak bir düşüncemiz bile yoktu."

"Kapıdaki güvenlikler güldüler ve girmemize izin verdiler. Gerçekte bizi gören insanların neredeyse yarısı Hamilton taraftarı olduğumuzu düşündü. Birçok kişi fotoğrafımızı çekti." dedi.

Calderon ayrıca aynı kostümü giymiş ve yerde emekleyen arkadaşının da ırkçı olmadığını söyledi.

Calderon "İngiliz basınında o şekilde görünmekten utandım."

"Ben de fotoğrafın tam ortasında yer aldığım için olayın başkahramanlarından oldum. Bu beni sinirlendirdi."

"Eğer bunların olacağını bilseydim asla o şekilde giyinmezdim. Yanlış birşey yapmadık. Mclaren ve bir yıldız olan Lewis ile kişisel olarak açıklayacağım bir problemim yok." dedi.
DuYGu
[90]F1-Sponsor
[90]F1-Sponsor
DuYGu

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 türkiye gp
En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen

MesajKonu: Geri: Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim"   Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim" Icon_minitimeCuma Şub. 08, 2008 9:46 pm

ırkçılık savunulamaz ama adamın söyledikleri de doğru olabilir
f1 ile ilgilenen insanların ne kadar dengesiz olduklarının hepimiz farkındayız yani ne kadar manyak olduklarını anlatmaya kelimeler yetmezz Laughing
kimi_90girl
[75]Yarış direktörü
[75]Yarış direktörü
kimi_90girl

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii
En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!!

MesajKonu: Geri: Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim"   Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim" Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2008 1:24 pm

Very Happy bencede doğru sööylüyosa bu f1'in yan etkisidir Very Happy Very Happy ... uzatmaya gerek yokk Very Happy
http://www.f1raikkonenfan.azbuz.com
angel_45
[55]F1 Pilotu
[55]F1 Pilotu
angel_45

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003
En sevdiği pilot : kimi raikkonen

MesajKonu: Geri: Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim"   Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim" Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2008 1:48 pm

ben de anlamıyorum hemen herşeyden niye ırkçılık çıkarılmıştı ya da ben çok düz düşünüyorum bilmiyorum ama adam haklı olabilir.
y.co
[60]Forum Admin
[60]Forum Admin
y.co

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005
En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen!!!

MesajKonu: Geri: Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim"   Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim" Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2008 2:45 pm

"her yarışa gelen Hamilton'un babasına gülelim diye düşündük." Very Happy Very Happy Very Happy
kimi_90girl
[75]Yarış direktörü
[75]Yarış direktörü
kimi_90girl

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii
En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!!

MesajKonu: Geri: Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim"   Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim" Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2008 8:43 pm

Very Happy Very Happy Very Happy diyorum ben size örgütt bunlarr..baba hamilton, kardes hamilton, LEWİS hamiltonn Very Happy Very Happy
http://www.f1raikkonenfan.azbuz.com

Saldıranlardan Birisi "Ben Irkçı Değilim"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-