Şampiyonların mekanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Şampiyonların mekanı

!!!Şampiyonlar!!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hamilton Olaylar Hakkında İlk Kez Konuştu

3 posters
YazarMesaj
esraikkonen
[90]F1-Sponsor
[90]F1-Sponsor
esraikkonen

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : kimiyi ilk gördüüm günden beri
En sevdiği pilot : kimi raikkonen

Hamilton Olaylar Hakkında İlk Kez Konuştu Empty
MesajKonu: Hamilton Olaylar Hakkında İlk Kez Konuştu   Hamilton Olaylar Hakkında İlk Kez Konuştu Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2008 11:02 am

Lewis Hamilton Barcelona testlerinde yaşananlar hakkında ilk kez konuştu. Hamilton testler sırasında her garajdan çıkışında küfürlere maruz kalmış ve İngiliz pilot için ırkçı protestolar yapılmıştı.

Hamilton konu hakkında "Gerçekten üzüldüm çünkü bu ülkeyi seviyorum, özellikle Barcelona şehrini. Aynı zamanda Katalunya pisti benim 3 favori pistimden birisi. "

"Yaşananların hoş olmamasına rağmen İspanya'daki insanlar bana karşı hep sıcak oldu. Ancak bu tür şeyler toplumdaki sıcaklığı takdir etmeniz gerektiğini öğretiyor. Onlar sürekli sizlerle olmak istiyor ve bu tür şeyler olmadan onların ne kadar önemli olduğunu anlayamıyorsunuz."

"İspanyol taraftarların beni anlamalarını umuyorum."

"Yaptığım tek şey şampiyon olmaya çalışmam ve kendimi buna adamamdı, hiç bir zaman kasıtlı şekilde Fernando'yu engellemedim ancak mücadele çok sıkıydı ve benim İspanya'daki imajım ağır şekilde yara aldı."

"Mclaren yıllardan beri İspanya yarışlarına katılıyor ve testler yapıyor, takım içerisindeki herkes İspanya'ya ve İspanyol taraftarlara büyük saygı duyuyor." dedi.

Bu arada İngiltere Spor Bakanı Gerry Sutcliffe aynı şeylerin tekrarlanmamasının garanti altına alınması için FIA'ya yazacağını söyledi.

Sutcliffe "Bu resimleri görünce şok oldum. Nasıl olurda böyle giyinmiş taraftarlar piste alınır?"

"Irkçılığa toleranslı yaklaşılmamalı ve bir İngiliz sporcu İspanya'da ilk defa bu şekilde saldırıya maruz kalmıyor." dedi.
kimi_90girl
[75]Yarış direktörü
[75]Yarış direktörü
kimi_90girl

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii
En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!!

MesajKonu: Geri: Hamilton Olaylar Hakkında İlk Kez Konuştu   Hamilton Olaylar Hakkında İlk Kez Konuştu Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2008 11:45 am

bu konuda bu adama sonuna kadar hak veriyorumm Wink
http://www.f1raikkonenfan.azbuz.com
DuYGu
[90]F1-Sponsor
[90]F1-Sponsor
DuYGu

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 türkiye gp
En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen

MesajKonu: Geri: Hamilton Olaylar Hakkında İlk Kez Konuştu   Hamilton Olaylar Hakkında İlk Kez Konuştu Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2008 10:47 pm

son sözünde de bi iğneleme seziyorum
kesinlikle destekliyorum bu konuda bende hamilton ı
ırkçılığa son hepimiz dünyalıyız insan ayırt etmeyin Very Happy

Hamilton Olaylar Hakkında İlk Kez Konuştu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lewis Hamilton