Şampiyonların mekanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Şampiyonların mekanı

!!!Şampiyonlar!!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Loeb, Monte Carlo'da göz doldurdu

YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

Loeb, Monte Carlo'da göz doldurdu Empty
MesajKonu: Loeb, Monte Carlo'da göz doldurdu   Loeb, Monte Carlo'da göz doldurdu Icon_minitimeC.tesi Ocak 26, 2008 5:33 pm

Sebastien Loeb, Monte Carlo'daki ikinci test gününde Citroen'den takım arkadaşı teammate Dani Sordo ile arasındaki farkı belirgin şekilde açtı. Son dünya şampiyonu pilot, Sordo'dan devraldığı liderliği ikinci günde avantajlı bir farka dönüştürmeyi bildi. Aradaki farkı 21 puana kadar açan Loeb, ilerleyen evrelerde bu rakamı 23.5 saniyeye kadar yükseltti.
"Aramızda ciddi bir fark oluşmasını hedefliyorum, çünkü dün Sordo son derece hızlıydı ve geçen seneki hızı da unutulmamalı" diyen Loeb, testlerin ardından yaptığı açıklamada, "Dünkü testlerde beni son derece zorladı. Bir müddet sonra kendi kendime "artık zamanı geldi" dedim ve harekete geçtim" şeklinde konuştu.

Sıralamada üçüncü sırada yer alan Mikko Hirvonen ise, Citroen'leri yakalayamadığı için üzgündü. Buna rağmen Loeb ve Sordo'ya kıyasla hızından memnun kalan Hirvonen, "Belki Sordo'yu yakalayamadık ama, hızımızın onunkine eşdeğer olduğunu biliyoruz. Bu da sevindirici ve tatmin edici bir durum" dedi.
Yarış sonunda sıralamalar şu şekilde gerçekleşti:

1. Loeb Citroen 1s00:18.8
2. Sordo Citroen + 23.5
3. Hirvonen Ford + 1:04.7
4. Atkinson Subaru + 2:02.2
5. Duval Ford + 2:08.7
6. P Solberg Subaru + 2:18.9
7. Galli Ford + 2:50.7
8. Cuoq Peugeot + 3:42.9
9. Romeyer Peugeot + 5:36.8
10. Al Qassimi Ford + 5:39.5

Loeb, Monte Carlo'da göz doldurdu