yarışın sonunda f8 i açık unuttuğum için ağır bi yenilgi aldım ondan sadece formasyon turunu koydum
not: özellikle en sonunu izlemelisiniz çok güzel
kimi_90girl [75]Yarış direktörü
Mesaj Sayısı : 1534 Yaş : 33 Nerden : f1'in olduğu heryerden Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!! Kayıt tarihi : 06/09/07
Konu: Geri: can ws kaan avusturalia Perş. Şub. 14, 2008 11:36 am
bende böyle oyunlar oynamak istiyorum yaa..daha normal bi f1 oyunu bile oynamadım pc acmıyooo ağlıycammm..
efsane_tifosi
Mesaj Sayısı : 70 Nerden : pc başından Ne zamandan beri f1ci/tifosi : DOğdumdan berİ :) En sevdiği pilot : schumi Kayıt tarihi : 14/12/07
ben bu oyunu yükleyecem diye bütün kimi resimlerini ve mp3 leri silmiştim -aptalım işte - sonrada açıkta kaldım o ayrı
kimi_90girl [75]Yarış direktörü
Mesaj Sayısı : 1534 Yaş : 33 Nerden : f1'in olduğu heryerden Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!! Kayıt tarihi : 06/09/07
bende yakın format atıldıktan sonra bi daha resim yüklemekle uğrasmadımm.. 5000 den fazla resim wardıı..hepsini çok seviyodumm..şimdi sadece buraya eklemek içn yüklüyorum sonra siliyorumm..çok beğendiklerimm var sadece..
kaanilhan [17]Kıdemli Üye
Mesaj Sayısı : 49 Nerden : istanbul Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2004 En sevdiği pilot : kimi raikkonen Kayıt tarihi : 25/01/08
Konu: Geri: can ws kaan avusturalia Cuma Şub. 15, 2008 9:04 am
zuha lan can yalan söleme sen yarısın sonunda diil basında f8 i acık unuttun 2. turda kapatttın yane bana öle demiştin
efsane_tifosi
Mesaj Sayısı : 70 Nerden : pc başından Ne zamandan beri f1ci/tifosi : DOğdumdan berİ :) En sevdiği pilot : schumi Kayıt tarihi : 14/12/07