Şampiyonların mekanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Şampiyonların mekanı

!!!Şampiyonlar!!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hacking hakkında ayrıntılı bilgi ve korunma yolları.

2 posters
YazarMesaj
infiltrator
[...]V.I.P
[...]V.I.P
infiltrator

Nerden : zıkkımın dibimnden.soruyu ben hazırladım ama piskopatça.bunda bi çelişki var
Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2001 den beri
En sevdiği pilot : tabiki schumi.

Hacking hakkında ayrıntılı bilgi ve korunma yolları. Empty
MesajKonu: Hacking hakkında ayrıntılı bilgi ve korunma yolları.   Hacking hakkında ayrıntılı bilgi ve korunma yolları. Icon_minitimePaz Ara. 30, 2007 7:53 pm

Hacking dediğimiz network bilim dalı artık bir hobi olmaktan çıkmış, siber-savunma dalıdır.Hacking kategorisini birden fazla bölüme ayırabiliriz.Bunlar başlıca:
-Pc Hacking
-Msn Hacnking
-Web Hacking olmak üzere 3 ana başlığa ayrılır.Korunmayı bilmek en iyi saldırı yöntemidir.Zaten size saldırmayı öğretmek gibi de bir amacım yok.Savunmayı öğrenmek isteyenlerse beni dikkatli dinlesinler.Öncelikli savunma tektikleri olarak karşınızdakinden dosya alımlarında dikkatli olun, her linke tıklamayın, her siteye girmeyin, browser da yazı yazarken daha dikkatli olun ki keyloggerlar başınızı çok ağrıtabilir.Ayrıca portlarınız kapalı olsun.Portlarınız açık olursa ip adresinizi bulan bi şahsiyet(siz) bilgisayarınıza rahatlıkla grip çıkabilir, gizli bilgilerinizi, dökümanlarınızı [ç]alabilir.Bunların en tehlikelileri gizli konuşmalarınızdır.Onun için sık biçimde konuşma kayıtlarınızı silin veya internet ortamında depolayın.Mümkünse kimse bilmesin.Internet ortamında kesin bilgiler vermekten kaçının.Zira gelcekte bunlar başınızı fena halde ağrıtabilir.
Modeminizin kablosunu çekin
Eğer sabit bir ip adresiniz yoksa yani laptop kullanıyorsanız veya modem değiştiriyosanız olmadı fişini çekiyorsanız sizin bilgisayarınızdaki risk çok çok çok ufak bir olasılığa iner.Bunu yapmak için büyük bir zaman aralığında düzeli çalışma gerekir.Bilgileri bi hafta veya daha uzun bir sürede toplar operasyonunuzu 10 dk da tamamlarsınız.Özellikle birbirleriyle rekabet halinde şirketler bu konuda çok hassas olurlar.Rakip bilgilerini çalmak vs. her zman çekici gelmiştir.Bunu McLaren ve Ferrari arasındaki olaylara da benzetebiliriz.Bİr de size anti-virüs ve Internet security lazım.Internet security dalında KAspersky'nin 7.0'ı en iyisidir ve NOD32 antivirüs bilgisayarınıza tam koruma sağlar.Böylece güvenli paylaşımlar yapabilrsinz.Ancak yeni yazılan Trojanlar vb. sayesinde bunlar da güncelliğini yitirir.İşte güncellemeler bunun içindir.Son günlerde StarHack'den eski arkadaşım GOld_King'in yazdığı trojan bayağı iyi ve yeni açtığı sitesi sanalyildizi bayağı üstlere taşıdı.Umarım o tro.'ya yakalanmazsınız.Çünkü ona çözüm halen bulunamadı.Yakında yeni güncelleştirmelelerle o açığı da kapatırlar sanırım.Bir de REA KOD adlı hackerdı şuydu buydu var.Onlara inanmayın.Eğer eklemeyle olsaydı bu iş dünyada msn kalmazdı.Gelen maillere de inanmayın.Ve de son oalrak saldırmayı öğrenmek isteyen arkadaşlara tavsiyem programla bu işi yapmaya çalışmayın, zaman kaybı.Tekniği ve sistemin nasıl çalıştığını bilirseniz maksimum zarar verebilrsinz.Saldırmayı öğrenmeye çalışanlara ise bana bu işin temelini öğreten CeyOweR abimden bana söylediği güzel bir laf: Kul Hakkı -->Kafirler Mahşer günü Hakklarını ararlar.Sevap değil imanınızı ister.Kafir Ne yapsın sevabı ona iman gerek.O nedele hacklediğiniz siteleri bidaha düşünün.
https://turkishtifosi.yetkinforum.com
efsane_tifosi

efsane_tifosi

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : DOğdumdan berİ :)
En sevdiği pilot : schumi

Hacking hakkında ayrıntılı bilgi ve korunma yolları. Empty
MesajKonu: Geri: Hacking hakkında ayrıntılı bilgi ve korunma yolları.   Hacking hakkında ayrıntılı bilgi ve korunma yolları. Icon_minitimeC.tesi Ocak 12, 2008 1:28 pm

ALLAh tan hacklemedım Smile
http://turkishf1.forumotion.com

Hacking hakkında ayrıntılı bilgi ve korunma yolları.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-