Mesaj Sayısı : 150 Nerden : zıkkımın dibimnden.soruyu ben hazırladım ama piskopatça.bunda bi çelişki var Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2001 den beri En sevdiği pilot : tabiki schumi. Kayıt tarihi : 05/09/07
Mesaj Sayısı : 150 Nerden : zıkkımın dibimnden.soruyu ben hazırladım ama piskopatça.bunda bi çelişki var Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2001 den beri En sevdiği pilot : tabiki schumi. Kayıt tarihi : 05/09/07
hmmm.bildiğim iyi oldu.bi bakıma alalım beyefendiyi o zaman.
infiltrator [...]V.I.P
Yeni chatimiz sayfanın en altındadır.Kullanmak için login tuşuna basınız.İyi bir özelliği ise kullanmak için üye olmak gerekmektedir.ChatBox da gerekli düzenlemeleri yapıyorum.AYrıca sandığım açık bu chatbox da kapalı.Her elini kolunu sallayan lamer meta yediremez
canorbegi-schumi10 [45]Takım patronu
Mesaj Sayısı : 102 Nerden : istanbul Ne zamandan beri f1ci/tifosi : annemin kardından En sevdiği pilot : michael schumacher Kayıt tarihi : 11/09/07
Konu: Geri: kusura Bakma ama chat calısmıor .. Perş. Ocak 03, 2008 12:00 pm
diyer chat daha kullanışlıydı bunun en sevdiyim yanı ise
/kick: bnm tabirimle çenesini bi süre kapatmak /ban: üyeyi engellemek
gibi özellikleri var :D
angel_45 [55]F1 Pilotu
Mesaj Sayısı : 924 Yaş : 33 Nerden : pc başından Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003 En sevdiği pilot : kimi raikkonen Kayıt tarihi : 08/09/07