y.co [60]Forum Admin
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 31 Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen!!! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Hamilton: "Naomi'yle çıkmıyorum" Ptsi Ara. 17, 2007 10:19 pm | |
| Lewis Hamilton, 37 yaşındaki İngiliz süpermodel Naomi Campbell ile birlikte olduğuna yönelik haberleri yalanladı. Daha önce paparazzilerin Campbell ve Hamilton'ı Londra'da birlikteyken yakalayıp çektikleri fotoğraflar medyaya yansımış, bu haberler türlü spekülasyonlara sebep olmuştu. "Ben ve Naomi ile ilgili bir sürü spekülasyon üretiliyor ama bunların hiçbiri doğru değil" diyen Campbell'dan 15 yaş küçük McLaren pilotu, Sunday Mirror gazetesine verdiği röportajda şunları kaydetti: "Kendisi çok şeker birisi ve bana kardeş gözüyle bakıyor. Aramızda kesinlikle sanıldığı gibi bir ilişki yok. O benim ablam gibi ve zaten yaşça da bana uygun değil. Üstüne basarak söylüyorum ki, kız arkadaşım yok ve yalnızım. İstediğim gibi biri karşıma çıkarsa düşünürüm ama bu konuda ne stresli ne de aceleciyim." | |
|
angel_45 [55]F1 Pilotu
Mesaj Sayısı : 924 Yaş : 33 Nerden : pc başından Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003 En sevdiği pilot : kimi raikkonen Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Hamilton: "Naomi'yle çıkmıyorum" Salı Ara. 18, 2007 12:47 pm | |
| genelde i kadar şeker olduğu söylenmiyo. demek aş insanın gözünü kör edermiş ya da başka bişi :D:D | |
|
kimi_90girl [75]Yarış direktörü
Mesaj Sayısı : 1534 Yaş : 33 Nerden : f1'in olduğu heryerden Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!! Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: Hamilton: "Naomi'yle çıkmıyorum" Çarş. Ara. 19, 2007 3:14 am | |
| naomi sandığımdan akıllıymışş | |
|