| Türk futbolundan muhtelif gaflar... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
y.co [60]Forum Admin
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 31 Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen!!! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Paz Ara. 16, 2007 3:08 am | |
| "Sparta Prag'ı Sparta'da yeneceğiz." (Fenerbahçe eski kaptanı Ümit Özat) "Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı alması tesadüf..." (Aziz Yıldırım) "Onların da iki bacağı, iki gözü var. (Yıldırım Demirören, 2-0 mağlup oldukları Tottenham maçı öncesi, İngiliz takımından korkmamaları gerektiği yönünde görüş bildirirken.) "Şu anda bas bas bağıran bir Sabri var, çok fena basmışlar, inşallah önemli bir şeyi yoktur..." (Fatih Terim, Olympiakos-GS maçı sonrasında) "Top kaleye girince gol olduğunu anladım.." (İlhan Mansız) "Beşiktaş ve Galatasaray taraftarının toplamı bizimki kadar etmiyor." (Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir) "2 sene içinde tüm borçlarımızdan kurtuluruz..." (Zamanın Galatasaray Yöneticisi Turgay Kıran, tarih: 09-07-2005) "Bizde demokratik bir yönetim var. Başkan ne derse o olur..." (Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu) "Özellikle İtalya'dan ciddi teklifler aldım, ancak maddi ve manevi olarak Malatyaspor bana daha çok ilgi gösterdiği için burayı seçtim..." (Okan Yılmaz, Malatya'ya transfer olurken) "Gördüğüm kadarıyla Anelka, kaleci ile birlikte yükseldi. Ama Konyaspor kalecisi topa hakim olamadı ve Anelka'ya çarpan top, gitti gol oldu. Anelka'nın bir müdahalesi yok..." (Christoph Daum, olaylı Konya-Fenerbahçe maçı sonrası) "Avrupa'nın çok üst düzeydeki 4 kulübünden teklif aldım. Ama Galatasaray daha büyük olduğu için kabul etmedim. Çünkü Avrupa'daki hiçbir kulüp Galatasaray'dan büyük değil." (Necati Ateş) "Çok zor bir deplasmandı, kazandığımız için mutluyuz..." (Hakan Ünsal, Ali Sami Yen'deki Malatyaspor maçından sonra) "Benim de hiç hatam oldu demiyorum." (Hakan Şükür) "Golle galip olursak ayrı bir mutlu oluruz..." (Arif Erdem) | |
|
| |
y.co [60]Forum Admin
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 31 Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen!!! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Paz Ara. 16, 2007 3:09 am | |
| komedi | |
|
| |
raikkonen_92 [55]F1 Pilotu
Mesaj Sayısı : 239 Nerden : ist Ne zamandan beri f1ci/tifosi : f1 basketbol En sevdiği pilot : kimi raikkonen Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Paz Ara. 16, 2007 12:58 pm | |
| vay be tam komedi deplasman olayı aşırı komik nese paylaşım için saaol cok güzeldi | |
|
| |
angel_45 [55]F1 Pilotu
Mesaj Sayısı : 924 Yaş : 33 Nerden : pc başından Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003 En sevdiği pilot : kimi raikkonen Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Paz Ara. 16, 2007 4:36 pm | |
| | |
|
| |
y.co [60]Forum Admin
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Ptsi Ara. 17, 2007 6:22 pm | |
| "bas bas bağıran bir Sabri var, çok fena basmışlar" | |
|
| |
DuYGu [90]F1-Sponsor
Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 33 Nerden : istanbul Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 türkiye gp En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Salı Ara. 18, 2007 8:23 pm | |
| "Benim de hiç hatam oldu demiyorum." (Hakan Şükür) bütün karizma yerde yalnız | |
|
| |
y.co [60]Forum Admin
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Salı Ara. 18, 2007 10:17 pm | |
| hyr öle diceksen hiç bişey deme di mi yani | |
|
| |
kimi_90girl [75]Yarış direktörü
Mesaj Sayısı : 1534 Yaş : 33 Nerden : f1'in olduğu heryerden Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!! Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Perş. Ara. 20, 2007 5:37 pm | |
| | |
|
| |
y.co [60]Forum Admin
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Cuma Şub. 08, 2008 7:46 pm | |
| bakın daha ne inciler var "Beşiktaş, Chelse`yi yarım-sıfır bile yense tur atlayacak..."(Ahmet Çakar, Lazio-Besiktaş maçı sonrası) "Eğer Ali Aydın ben o ikinci sarı kartı Victoria`ya değil de yandan geçen Koray`a gönderdim deseydi bütün Türkiye ona enteresan yerleriyle gülerdi..." (Ahmet Çakar) "Zago`nun kel kafasından kayan top hız kazanıyor... " (Show Radyo Spikeri, Gençlerbirliği-Beşiktaş maçında) "İkinci gol de Boer`un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene de Boer`un şeyinden oldu..." (Turgay Şeren) "Ne söylentisi? Aziz Yıldırım`ın başkan adayı olacağını kör sultan bile duydu." (Güven Sazak, Aziz Yıldırım`ın tekrar aday olacağı yönündeki söylentiler hakkında fikri sorulunca) Erman Hoca: Ben sana yandan gelir Şansal bi korum, seni kaleye sokarım!.. Şansal Abi: Aman hocam! "Yav Letonya´nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı bir masa yaparsın..." (Erman Toroğlu) "Letonya´da Letonlarla yaptığımız maçta..." (bir NTV muhabiri) "Hasan koşsa anlarım ama durarak hareket ediyor..." (Ahmet Çakar) | |
|
| |
DuYGu [90]F1-Sponsor
Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 33 Nerden : istanbul Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 türkiye gp En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Cuma Şub. 08, 2008 8:10 pm | |
| "Yav Letonya´nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı bir masa yaparsın..." "Zago`nun kel kafasından kayan top hız kazanıyor... " "Beşiktaş, Chelse`yi yarım-sıfır bile yense tur atlayacak..." çok saol.. harikalar | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1534 Yaş : 33 Nerden : f1'in olduğu heryerden Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!! Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Cuma Şub. 08, 2008 9:38 pm | |
| süperr yaa...50 defa okusam yine gülüyorumm bunlara | |
|
| |
angel_45 [55]F1 Pilotu
Mesaj Sayısı : 924 Yaş : 33 Nerden : pc başından Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003 En sevdiği pilot : kimi raikkonen Kayıt tarihi : 08/09/07
| |
| |
y.co [60]Forum Admin
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... C.tesi Şub. 09, 2008 2:39 pm | |
| enteresan yerleriyle hem de ben bu ahmet çakara çok gülüyorum yaa sunduğu yarışmada da çok komikkk | |
|
| |
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... C.tesi Şub. 09, 2008 10:24 pm | |
| bence en komikkk EMRE TİLYEV. hem sinir oluyorum hem gülüyorumm..f1 sunduğu bi programın içine etmiştii..dediki salak :" f1 pilotları dikiz aynalarndan arkalarından gelen arabaları görebiliyo ." hadi yaa.. allaım yaa..ne salaklıkk | |
|
| |
angel_45 [55]F1 Pilotu
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Paz Şub. 10, 2008 1:59 pm | |
| biraz da benden Coly, top diye Hasan'a vurdu. Ama Hasan'ın kafası da top gibi baksana. Vurabilir insan. (Ömer Üründül) Özhan Canaydın: Bir yayın kuruluşu da iki tane tüyü yeni bitmiş köpek yavrusunun görüntülerini ''Olimpiyat Stadı'nı kurtlar bastı'' diye göstermişti. Serhat Ulueren: O görüntüleri biz yayınlamıştık. (Star TV) Bülent Karpat: Uğur, sağdan orta geldi vurdun gol oldu, gol nasıl oldu? Uğur Tütüneker: Aynen öyle oldu abi! Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvv (Drogba'nın attığı golün güzelliğini golün tekrarında anlayabilen Ömer Üründül) Eveet Adanademirspor sahaya yaklaşık 11 kişi çıktı. (Adana'nın özel kanallarının birindeki spiker) Oğuz Tongsir: Şimdi Galatasaray'da Volkan diye bir futbolcu var. Orta sahada topu aldığı zaman yana, sağa, sola değil, direk "dikine" oynayabilen bir futbolcu... Ali Sami Alkış (mırıldanarak): Başına "s" koysan da olur, öyle oynuyor çünkü.. | |
|
| |
DuYGu [90]F1-Sponsor
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Paz Şub. 10, 2008 6:13 pm | |
| güzel yurdumun orjinal insanları diyor ve yorum yapmak istemiyorum çok saol | |
|
| |
| Konu: Geri: Türk futbolundan muhtelif gaflar... Paz Şub. 10, 2008 7:26 pm | |
| | |
|
| |
| Türk futbolundan muhtelif gaflar... | |
|