| Raikkonen, Alonso ile Takım Arkadaşlığını Hoş Karşılıyor | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
esraikkonen [90]F1-Sponsor
Mesaj Sayısı : 495 Nerden : İstanbul Ne zamandan beri f1ci/tifosi : kimiyi ilk gördüüm günden beri En sevdiği pilot : kimi raikkonen Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Raikkonen, Alonso ile Takım Arkadaşlığını Hoş Karşılıyor Perş. Ara. 06, 2007 7:08 pm | |
| Kimi Raikkonen, gelecekte Fernando Alonso ile aynı garajı paylaşmaları halinde kendisi için sorun olmayacağını söyledi.
Corriere dello Sport'a konuşan Raikkonen "Bu konuda bir sorunum olmaz." açıklamasını yaptı.
Son çıkan spekülasyonlar Alonso'nun 2008 için bir senelik anlaşma aradığı çünkü 2009'da Ferrari pilotu olacağı yönündeydi.
Şuanda takım arkadaşı Felipe Massa olan son şampiyon Raikkonen, Alonso ile takım arkadaşı olması halinde yaşamının ya da sürüş tarzının değişmeyeceğini söyledi.
Raikkonen "Aynı araç ile birbirimize karşı mücadele etmek ilginç olabilir. Bunun ne zaman gerçekleşeceğini bilmiyorum. Belkide hiç olmayacak." dedi.
Çıkan bazı spekülasyonlar ise Felipe Massa'nın 2010 sonuna kadar Ferrari ile anlaşmasının olmasından dolayı Alonso'nun Ferrari'de Raikkonen'in yerine geçebileceği yönündeydi.
Ancak Raikkonen, Ferrari'de mutlu olduğunu belirtti.
Raikkonen "Bu son anlaşmam mı olacak bilmiyorum ancak son takımım olmasını umuyorum." dedi.
Raikkonen ayrıca, şampiyon olmasına rağmen sezon bittikten sonra medyanın ilgisinin diğer pilotlara kayması sorun yapmadığını söyledi. (Schumacher'in tekrar test ile geri dönmesi, Lewis Hamilton'a yapılan övgüler, casusluk skandalı...)
Raikkonen "Kendimi iyi hissediyorum. Tüm ışıkların diğer pilotların üzerinde olmasını ve sakin bir hayat geçirmeyi umuyorum."
"Ben dünya şampiyonuyum ve bunu artık kimse değiştiremez. Ben sadece cuma günü Monte Carlo'da alacağım kupayla ilgileniyorum."
"Yılın pilotu ya da bunun gibi diğer ödülleri diğer pilotlara bırakmaktan dolayı mutluyum." dedi.
Kariyerinin ilk şampiyonluğunu 2007 sezonunda Ferrari ile kazanan Raikkonen, henüz emekli olmayı düşünmediğini de söyledi.
Raikkonen "Henüz değil ancak ufukta görünen Ferrari ile anlaşmam 2009 sonunda bitiyor."
"Kendim için limit koymuyorum. Kaç sene daha yarışacağımı bilmiyorum. Her zaman enazından 1 şampiyonluk kazanmadan emekli olmak istemediğimi söyledim. "
"Ancak şuanda hedefime ulaştım ve şimdi gelecek seneden başlamak üzere mümkün olduğu kadar daha fazlasını istiyorum. " dedi. | |
|
| |
angel_45 [55]F1 Pilotu
Mesaj Sayısı : 924 Yaş : 33 Nerden : pc başından Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003 En sevdiği pilot : kimi raikkonen Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Raikkonen, Alonso ile Takım Arkadaşlığını Hoş Karşılıyor Perş. Ara. 06, 2007 9:38 pm | |
| | |
|
| |
infiltrator [...]V.I.P
Mesaj Sayısı : 150 Nerden : zıkkımın dibimnden.soruyu ben hazırladım ama piskopatça.bunda bi çelişki var Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2001 den beri En sevdiği pilot : tabiki schumi. Kayıt tarihi : 05/09/07
| Konu: Geri: Raikkonen, Alonso ile Takım Arkadaşlığını Hoş Karşılıyor Perş. Ara. 06, 2007 9:55 pm | |
| Ben de raikkonenin bu lafını hoş karşılamıyorum! | |
|
| |
kimi_90girl [75]Yarış direktörü
Mesaj Sayısı : 1534 Yaş : 33 Nerden : f1'in olduğu heryerden Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!! Kayıt tarihi : 06/09/07
| |
| |
DuYGu [90]F1-Sponsor
Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 33 Nerden : istanbul Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 türkiye gp En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: Raikkonen, Alonso ile Takım Arkadaşlığını Hoş Karşılıyor Cuma Ara. 07, 2007 7:41 pm | |
| Kimi-Alonso nayırr nolamaz | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1534 Yaş : 33 Nerden : f1'in olduğu heryerden Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!! Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: Raikkonen, Alonso ile Takım Arkadaşlığını Hoş Karşılıyor Cuma Ara. 07, 2007 7:51 pm | |
| onlar normalde ii anlaşıyolar ama takım arkadaşlığı nasıl our bilmiyorummm.. en azından ferrariye yakışmaz alonso :S | |
|
| |
y.co [60]Forum Admin
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 31 Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen!!! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Raikkonen, Alonso ile Takım Arkadaşlığını Hoş Karşılıyor Cuma Ara. 07, 2007 10:57 pm | |
| bence de alonso gelmesin ferrariye. bu arada her zmn söylüyorum,Kimi Ferrariden emekli olsun ve en geç 2017de olsun yani | |
|
| |
| Konu: Geri: Raikkonen, Alonso ile Takım Arkadaşlığını Hoş Karşılıyor Çarş. Ara. 19, 2007 3:10 am | |
| | |
|
| |
| Raikkonen, Alonso ile Takım Arkadaşlığını Hoş Karşılıyor | |
|