Şampiyonların mekanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Şampiyonların mekanı

!!!Şampiyonlar!!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hamilton bir gecede 3 ödül birden aldı

4 posters
YazarMesaj
angel_45
[55]F1 Pilotu
[55]F1 Pilotu
angel_45

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003
En sevdiği pilot : kimi raikkonen

Hamilton bir gecede 3 ödül birden aldı Empty
MesajKonu: Hamilton bir gecede 3 ödül birden aldı   Hamilton bir gecede 3 ödül birden aldı Icon_minitimePtsi Ara. 03, 2007 6:07 pm

Lewis Hamilton, Londra'daki Autosport ödül töreninde üç ödül birden aldı. Formula 1'deki ilk sezonunu geride bırakan İngiliz pilot, prestijli Autosport Ödülleri tarihinde bir gecede üç ödül alan ilk isim oldu. Hamilton ilk olarak, autosport.com'un Yılın Çaylağı ödülünü aldı. Ardından British Competition Driver ve International Racing Driver ödüllerinin sahibi oldu.

Hamilton, Yılın Çaylağı ödülünü, eski dünya şampiyonu Damon Hill'in elinden alırken duygulu anlar yaşadı.

İngiliz pilot, "Bu akşam, görev yaptığım takımı temsilen burada bulunmaktan büyük gurur duyuyorum" dedi.

Hamilton, "McLaren, Mercedes ve ailemden büyük bir kalabalık şu an burada bulunuyor. Onlar için bu üç ödülü almak büyük zevk. Bu ödülleri sizin için alıyorum, hepinizi seviyorum" diye konuştu.

Hamilton diğer ödülleri ise Ayrton Senna'nın kız kardeşi Viviane Senna'dan aldı. Hamilton burada ise, Ayrton Senna'nın hayatında çok önemli bir rol oynadığını söyledi.
angel_45
[55]F1 Pilotu
[55]F1 Pilotu
angel_45

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003
En sevdiği pilot : kimi raikkonen

MesajKonu: Geri: Hamilton bir gecede 3 ödül birden aldı   Hamilton bir gecede 3 ödül birden aldı Icon_minitimePtsi Ara. 03, 2007 6:08 pm

Shocked Shocked Shocked Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
infiltrator
[...]V.I.P
[...]V.I.P
infiltrator

Nerden : zıkkımın dibimnden.soruyu ben hazırladım ama piskopatça.bunda bi çelişki var
Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2001 den beri
En sevdiği pilot : tabiki schumi.

MesajKonu: Geri: Hamilton bir gecede 3 ödül birden aldı   Hamilton bir gecede 3 ödül birden aldı Icon_minitimePtsi Ara. 03, 2007 6:55 pm

Ona vericeğim 3 ödül:
Yılın ahmağı
Yılın karası
Yılın çömezi
https://turkishtifosi.yetkinforum.com
y.co
[60]Forum Admin
[60]Forum Admin
y.co

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005
En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen!!!

MesajKonu: Geri: Hamilton bir gecede 3 ödül birden aldı   Hamilton bir gecede 3 ödül birden aldı Icon_minitimePtsi Ara. 03, 2007 9:18 pm

ben ona ödül vermem beee!!!! hiçbi ödül yakışmaz ona bence!
kimi_90girl
[75]Yarış direktörü
[75]Yarış direktörü
kimi_90girl

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii
En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!!

MesajKonu: Geri: Hamilton bir gecede 3 ödül birden aldı   Hamilton bir gecede 3 ödül birden aldı Icon_minitimeÇarş. Ara. 05, 2007 2:04 am

öyle deme tek başına olmasada yılın casusluk ekibi ödülünü takım adına alıırrr Very Happy Very Happy
http://www.f1raikkonenfan.azbuz.com

Hamilton bir gecede 3 ödül birden aldı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lewis Hamilton