| Gene "Alonso'ya Ferrari'de Yer Yok" | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
esraikkonen [90]F1-Sponsor
Mesaj Sayısı : 495 Nerden : İstanbul Ne zamandan beri f1ci/tifosi : kimiyi ilk gördüüm günden beri En sevdiği pilot : kimi raikkonen Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Gene "Alonso'ya Ferrari'de Yer Yok" Salı Kas. 27, 2007 8:51 pm | |
| Spekülasyonlar Alonso'nun bu sene yarışacağı takım ile tek senelik anlaşma istediği, İspanyol pilotun 2009'da Ferrari'ye geçmeyi planladığı yönünde ancak Gene 2009'da böyle bir ihtimalin olmayacağını düşünüyor.
33 yaşındaki Gene, EFE Haber Ajansına yaptığı açıklamada "Bunu kendisinin söylediğini düşünmüyorum."
"Ferrari'nin zaten anlaşmaları var. Kimi'nin 2, Massa'nın 3 senelik anlaşması var. Ve Ferrari imzaladıklarına saygı duyan bir takım. Bu yüzden 2010'a kadar Ferrari'de boş yer olmayacak."
"Ancak onu buraya gelmek istemesini anlıyorum. Her pilot bunu hayal eder." dedi.
Gene, İspanyol pilotun Ferrari yetkilileri ile genelde göz göze gelmekten çekinmesine rağmen onun Mclaren'e göre Ferrari'ye daha çabuk ayak uyduracağını düşünüyor.
Gene "Alonso tarafından Ferrari'ye yönelik bazı eleştiriler yapıldığı doğru ancak yaklaşımında takdir edilen bir değişim olduğu açık. Diğer Ferrari yetkilileri de böyle düşünüyor."
"Fernando'ya karşı bir tavrımız yok ve onu mükemmel bir pilot olarak görüyoruz." dedi.
Gene ayrıca Alonso'nun bir an önce karar vermesinin kendisinin yararına olacağını düşünüyor.
Gene "Gelecek sezon öncesinde biraz test yapmaya ihtiyacı olacak ve geriye gerçekten çok zaman kalmadı." dedi. | |
|
| |
kimi_90girl [75]Yarış direktörü
Mesaj Sayısı : 1534 Yaş : 33 Nerden : f1'in olduğu heryerden Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!! Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: Gene "Alonso'ya Ferrari'de Yer Yok" Çarş. Kas. 28, 2007 10:53 pm | |
| bzim takımımız belli kardesim.. KIMI &MASSA .. | |
|
| |
infiltrator [...]V.I.P
Mesaj Sayısı : 150 Nerden : zıkkımın dibimnden.soruyu ben hazırladım ama piskopatça.bunda bi çelişki var Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2001 den beri En sevdiği pilot : tabiki schumi. Kayıt tarihi : 05/09/07
| Konu: Geri: Gene "Alonso'ya Ferrari'de Yer Yok" Çarş. Kas. 28, 2007 11:40 pm | |
| Afferim Gene'ye.Kimsenin söyleyemediğni söylemiş.Tuttum bu adamı.Eğer Massa ve Kimi'den biri giderse o sürsün 2. arabayı(İnş. gitmezler). | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1534 Yaş : 33 Nerden : f1'in olduğu heryerden Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!! Kayıt tarihi : 06/09/07
| |
| |
y.co [60]Forum Admin
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 31 Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen!!! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Gene "Alonso'ya Ferrari'de Yer Yok" Cuma Kas. 30, 2007 5:53 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
y.co [60]Forum Admin
Mesaj Sayısı : 565 Yaş : 31 Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen!!! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Gene "Alonso'ya Ferrari'de Yer Yok" C.tesi Ara. 01, 2007 4:51 pm | |
| söyleyinn | |
|
| |
DuYGu [90]F1-Sponsor
Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 33 Nerden : istanbul Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2005 türkiye gp En sevdiği pilot : Kimi Raikkonen Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: Gene "Alonso'ya Ferrari'de Yer Yok" C.tesi Ara. 01, 2007 9:38 pm | |
| tabii ki yok bence hiçççç gelmesin ferrari ye biz böyle mutluyuz | |
|
| |
| |
| |
| Gene "Alonso'ya Ferrari'de Yer Yok" | |
|