Şampiyonların mekanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Şampiyonların mekanı

!!!Şampiyonlar!!!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı

4 posters
YazarMesaj
esraikkonen
[90]F1-Sponsor
[90]F1-Sponsor
esraikkonen

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : kimiyi ilk gördüüm günden beri
En sevdiği pilot : kimi raikkonen

İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı Empty
MesajKonu: İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı   İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı Icon_minitimePerş. Kas. 15, 2007 10:29 pm

Bir İtalyan aktris, 2007 Formula 1 dünya şampiyonu Kimi Raikkonen ile önceden yaşadığı kaçamağı açıkladı. Ferrari pilotu ile bir sene önce Milan gece

Bir İtalyan aktris, 2007 Formula 1 dünya şampiyonu Kimi Raikkonen ile önceden yaşadığı kaçamağı açıkladı.

Ferrari pilotu ile bir sene önce Milan gece kulübünde tanıştığını söyleyen 25 yaşındaki Valentina Gioia, Star+TV dergisine, Raikkonen'in aslında evli biri olduğunu öğrendiğinde ilişkilerine kendisinin son verdiğini ifade etti.

Gioia: "Bir keresinde Zurich'teki evinin yakınlarında yürüyorduk ve Kimi, rakibi Alonso'nun dev bir resmini gördü. İlan panosuna tırmandı ve söktü."

"Onunla tanıştığımda kim olduğunu bile bilmiyordum. Bana genç bir şarkıcı gibi gelmişti"

"Evindeki bütün ödülleri gördüm ve eski takımı McLaren'in direksiyonunu bana gururla gösterdi."

"Bir başka zamanda, onunla bir yarışa gittim. Otelde saklandım"

"Sonunda onun evli olduğunu öğrendim. Onu televizyonda eşi Jenni hakkında bir şeyler söylerken izledim."

"Herşeyi bitirdim, hediyelerini attım. Bitmişti. Üzülmüştüm."

"Haziran'da Milan'daki bir lokantada onu tekrar gördüm. Erkek arkadaşımla birlikteydim ve o da başka biriyle"
kimi_90girl
[75]Yarış direktörü
[75]Yarış direktörü
kimi_90girl

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : doğduğumdan berii
En sevdiği pilot : RaikKoNeN!!!

MesajKonu: Geri: İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı   İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı Icon_minitimePerş. Kas. 15, 2007 10:55 pm

walla şaşırmadım Very Happy ama ilk okuduğumda yeni bi haber olduğu için heycanlandım tabii... bu haberr bu sıralarmı çıktı acaba esracım :S
http://www.f1raikkonenfan.azbuz.com
infiltrator
[...]V.I.P
[...]V.I.P
infiltrator

Nerden : zıkkımın dibimnden.soruyu ben hazırladım ama piskopatça.bunda bi çelişki var
Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2001 den beri
En sevdiği pilot : tabiki schumi.

MesajKonu: Geri: İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı   İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı Icon_minitimePerş. Kas. 15, 2007 11:00 pm

evet bu haber bugün çıktı.taze daha.hatta alıntı yapması için linki bile ben verdim Very Happy
https://turkishtifosi.yetkinforum.com
angel_45
[55]F1 Pilotu
[55]F1 Pilotu
angel_45

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003

MesajKonu: Geri: İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı   İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı Icon_minitimePerş. Kas. 15, 2007 11:42 pm

derya resimleri sen göstermiştin ama bence bu kızı söledikleri apaçık yalan. italyan ve kimi raikkoneni bilmiyo olucak işmi bu. eğer öyleyse çok kaybı varmış.
yalnız en son cümlesinde oda başka biriyleydi demiş. ilginç açıkçası. acaba o gördüğü kız mı erkek mi. kızsa bu jenniyi yine aldatıyomuydu Very Happy:D:D
kimi_90girl
[75]Yarış direktörü
[75]Yarış direktörü
kimi_90girl

MesajKonu: Geri: İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı   İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı Icon_minitimePerş. Kas. 15, 2007 11:48 pm

Very Happy Very Happy bence sansasyon ya... kimi'yi çapkınlıkta abartmayalım yanii Very Happy kadının resimlerine google da baktım.güzel kadı yabi..kadının o sölediklerini yaptıysa gercekten belliki sarhoş..kadında farkedemediğine göre oda sarhoş Very Happy
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı   İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı Icon_minitimeC.tesi Kas. 17, 2007 11:15 am

jenni ye bin basan bi kadın:) artık kimi nn aldatmalarınıda normal karşılamaya başladım aramızdan biriyle jennyi aldatsa bile şaşırmam:D
angel_45
[55]F1 Pilotu
[55]F1 Pilotu
angel_45

Ne zamandan beri f1ci/tifosi : 2003

MesajKonu: Geri: İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı   İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı Icon_minitimeC.tesi Kas. 17, 2007 5:59 pm

evet kesinlikle jenni den daha güzel bi kadın. Wink
kimi_90girl
[75]Yarış direktörü
[75]Yarış direktörü
kimi_90girl

MesajKonu: Geri: İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı   İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı Icon_minitimeC.tesi Kas. 17, 2007 9:31 pm

evet çok güzel bencede Very Happy

İtalyan Aktris Kimi ile İİlişkisini Açıkladı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kimi Raikkonen
» KIMI KARAOKE
» KIMI RAIKKONEN