Bir İtalyan aktris, 2007 Formula 1 dünya şampiyonu Kimi Raikkonen ile önceden yaşadığı kaçamağı açıkladı. Ferrari pilotu ile bir sene önce Milan gece
Bir İtalyan aktris, 2007 Formula 1 dünya şampiyonu Kimi Raikkonen ile önceden yaşadığı kaçamağı açıkladı.
Ferrari pilotu ile bir sene önce Milan gece kulübünde tanıştığını söyleyen 25 yaşındaki Valentina Gioia, Star+TV dergisine, Raikkonen'in aslında evli biri olduğunu öğrendiğinde ilişkilerine kendisinin son verdiğini ifade etti.
Gioia: "Bir keresinde Zurich'teki evinin yakınlarında yürüyorduk ve Kimi, rakibi Alonso'nun dev bir resmini gördü. İlan panosuna tırmandı ve söktü."
"Onunla tanıştığımda kim olduğunu bile bilmiyordum. Bana genç bir şarkıcı gibi gelmişti"
"Evindeki bütün ödülleri gördüm ve eski takımı McLaren'in direksiyonunu bana gururla gösterdi."
"Bir başka zamanda, onunla bir yarışa gittim. Otelde saklandım"
"Sonunda onun evli olduğunu öğrendim. Onu televizyonda eşi Jenni hakkında bir şeyler söylerken izledim."
"Herşeyi bitirdim, hediyelerini attım. Bitmişti. Üzülmüştüm."
"Haziran'da Milan'daki bir lokantada onu tekrar gördüm. Erkek arkadaşımla birlikteydim ve o da başka biriyle"